Отсрами го Евгени Димитров-Маестрото  Както бе обещала Крисия се появи

...
Отсрами го Евгени Димитров-Маестрото  Както бе обещала Крисия се появи
Коментари Харесай

Защо Слави отсвири бала на Крисия

Отсрами го Евгени Димитров-Маестрото 

Както бе дала обещание Крисия се появи на мотор на изпращането си след довеждане докрай на междинното си обучение. Младата вяра бе екскортирана от група рокери. Разградчанката бе поканила Слави Трифонов да почете събитието, само че той не се появи. Крисия бе заложила на екстравагантен тоалет от панталони и бюстие, който бе ушит по неин персонален план в черно.

Явно облеклото на зрелостничката щяло да допадне на Слави. Който години наред се облича единствено в черни облекла. Които бяха възпети дори от личния му бенд в настрана парче.На абитуриентската вечер почетни посетители бяха майка й и двете й сестри Марина и Тифани, които дойдоха в София за лъскавото събитие.

Сред останалите посетители бе видян Евгени Димитров, с който Крисия от дълго време поддържа близки връзки. Който дойде да отсрами Слави. Дългия не бе виждан обществено от доста време и надали някой се е надявал да го види да дойде на бала на откритието си. На купона участва и пиар номер 1 за 2023 година Наско Лазаров. Който е в близки връзки с Крисия и в още по-близки с разведения Благо Джизъса.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР